Chiang Mai - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van tijn werven - WaarBenJij.nu Chiang Mai - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van tijn werven - WaarBenJij.nu

Chiang Mai

Blijf op de hoogte en volg tijn

31 Januari 2014 | Thailand, Chiang Mai

We zijn gisteren aangekomen in Chiang Mai. We moesten vliegen van Phuket naar Chiang Mai. Bij het vliegveld kwam onze gids ( die ons de komende vijf dagen Chiang Mai en omgeving gaat laten zien) ons ophalen. Toen werden we naar ons hotel gebracht, ons hotel heet Furama.

Ik vind het een heel mooi hotel omdat ons bad een soort van een bubbelbad is, er op onze kamer een grote sofa staat omdat we een familie kamer hebben.

We hebben vandaag met onze gids door Chiang Mai gereden. We hebben twee tempels gezien, eentje waar een heel stripverhaal op de muur stond over hoe het Budisme is begonnen, en eentje waar je kon zien in welk jaar je bent geboren en welk dier daar bij hoort. Ik ben in het jaar van de geit geboren!

Morgen gaan we de bergen in naar Laos en Myanmar of Birma.

• 31 Januari 2014 - 15:50

Jenine Timmers:

Handig dat je een geit bent, voor in de bergen! Veel plezier daar! Liefs, Jenine

• 31 Januari 2014 - 19:41

Lin:

Hihi, geitje :) Vandaar dat je altijd zo goed in de sfeer van 't Geertje past ;) Have fun!!! Liefs en Xx